«#Seguidores» guanya quatre premis en el VI Festival de Cinema de Calzada de Calatrava La pel·lícula ha sigut coproduïda pel Laboratori de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I

24/07/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El VI Festival de Cinema de Calzada de Calatrava ha reconegut la pel·lícula #Seguidores, coproduïda pel Laboratori de Ciències de la Comunicació de l'UJI, amb quatre dels sis premis als quals estava nominada. Concretament, el llargmetratge ha aconseguit el guardó a Millor Direcció (Iván Fernández de Córdoba), Millor Actor (Rodrigo Poisón), Millor Fotografia (Víctor Montoya) i Millor Música Original (Mario Pina).

L'Ajuntament de Calzada de Calatrava i l'Associació Cultural de Cinema Pedro Almodóvar Caballero han organitzat la sisena edició d'aquest festival de cinema que ha premiat la destresa del jove director valencià, en la que és la seua segona pel·lícula, i del seu equip. A més d'aquests reconeixements, la pel·lícula va ser el primer llargmetratge valencià seleccionat en el Festival Internacional de Cinema de València Cinema Jove 2018.

#Seguidores narra la història d'una parella d'influencers, Sara i Erik, que es topen amb un matrimoni de bohemis que viuen en un bosc de forma autosuficient, Julia i Pep. Després d'aquesta trobada fortuïta, els quatre personatges conviuen junts i es veuen obligats a bregar amb les seues idees.

Fernández de Córdoba aconsegueix amb aquests premis augmentar el seu palmarès, ja que amb la seua primera pel·lícula com a director Cruzando el sentido (2005) i el curtmetratge Un lugar suma més de 35 premis i 100 seleccions nacionals i internacionals.

Tràiler de la pel·lícula

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions