L'UJI organitza tres cursos de l'àmbit juridicoeconòmic per a facilitar la transició entre secundària i la universitat Les classes tindran lloc durant la primera setmana de setembre

29/07/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I organitza tres cursos zero de l'àmbit jurídic-econòmic dirigits al futur alumnat per a afavorir la transició entre secundària i la universitat. L'estudiantat podrà participar en les diferents classes, prèvies a l'inici del curs acadèmic 2019-2020, que es desenvoluparan durant la primera setmana de setembre.

El Departament de Finances i Comptabilitat ha preparat dos cursos sobre matemàtiques i comptabilitat, que es realitzaran del 2 al 6 de setembre, en horari de matí, amb l'objectiu d'ajudar el futur estudiantat a superar els problemes que puguen sorgir en els graus en aquestes matèries. La formació està dirigida a l'estudiantat de nou ingrés en els graus en Administració d'Empreses; Finances i Comptabilitat; Economia i el doble Grau en Administració d'Empreses i Dret. Tots dos cursos s'impartiran a l'aula JB2003AA de la Facultat de Ciències Econòmiques i Jurídiques. La inscripció i matrícula pot realitzar-se de forma telemàtica a través del formulari de la pàgina: https://cutt.ly/jQchSt. A més, les persones participants obtindran 1,5 crèdits de lliure configuració per cadascun dels cursos que podran utilitzar per a completar els seus estudis de grau.

D'altra banda, la Universitat Jaume I ha programat el curs zero «Introducció als estudis jurídics», dirigit per Sara Sisteno Ródenas, que se celebrarà a la sala de graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques entre els dies 3 i 6 de setembre. Es tracta d'un curs que presentarà els graus jurídics a tot l'alumnat que inicie els seus estudis en els Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques. El curs pretén millorar la planificació i el rendiment de l'estudiantat; donar a conèixer les instal·lacions i recursos amb els quals compta la Universitat; homogeneïtzar els coneixements previs de l'alumnat; introduir els aspectes bàsics del Dret com a ciència social; i facilitar el trànsit i l'adaptació a l'entorn universitari.

L'alumnat que participe en aquest curs obtindrà un crèdit ETCS i podrà familiaritzar-se amb els plans d'estudi (classes, exàmens, guies docents, etc.) i amb altres aspectes relacionats amb l'èxit acadèmic com la comprensió escrita no memorística, el treball en equip i estratègies per a l'examen oral. Les inscripcions poden realitzar-se fins al dia 30 d'agost a través de la pàgina https://cutt.ly/6TVglp.

Informació detallada de cada curs:

https://www.uji.es/centres/fcje/base/docencia/formacio/Cursospropis/cursoszero/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions