Quatre-cents set estudiants s'examinen a l’UJI en la convocatòria extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat

02/07/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  pau-extraordinaria Proves_acces_universitat_19DLL19_in

    FOTO: Damián LLorens

Un total de 407 estudiants de secundària dels centres de la província de Castelló s'examinen en la convocatòria extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) que tenen lloc del 2 al 4 de juliol de 2019 en la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

La prova inclou dues fases: una fase obligatòria general, que permet accedir en la universitat als estudiants de batxillerat i té una validesa indefinida; i una fase voluntària específica, a la qual poden presentar-se tant estudiants de batxillerat com de cicles formatius, amb una validesa de només 2 anys. Enguany, els matriculats en la fase obligatòria són 326.

En la fase general s'han de realitzar cinc exàmens (castellà, valencià, idioma estranger, història d’Espanya, i una assignatura de la modalitat), cadascun dels quals dura 1 hora i 30 minuts i és puntuat de 0 a 10, amb dos decimals. En la fase específica hi ha un màxim de quatre exàmens, a triar entre les assignatures de la modalitat, les haja cursat o no, sense repetir la triada a la fase general i es considera superada cada matèria quan la nota és igual o superior a 5.

En aquesta convocatòria de juliol, la Universitat Jaume I dona suport tècnic a vuit estudiants amb necessitats educatives especials i que han requerit les adaptacions necessàries per a la realització de les proves. Cal recordar que l’UJI és pionera oferint des de 1992 aquest tipus de suport.

Els resultats d'aquestes proves es publicaran el 10 de juliol a les 17 hores. La Universitat Jaume I informarà a l'alumnat de les notes de selectivitat a través de missatges curts de text (SMS) als telèfons mòbils, i també podran accedir en el portal de l'alumnat a consultar el detall de les seues qualificacions.

Les sol·licituds online de reclamacions i segones correccions es podran realitzar els dies 12, 15 i 16 de juliol. Com en convocatòries anteriors, les peticions de reclamacions o segones correccions d'exàmens es faran a través d'un formulari web. En cap dels dos casos caldrà presentar documentació en la universitat.

Més informació

Imatges de la primera jornada

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions