L’alumnat del Màster ELIT de l'UJI rep els diplomes per la seua participació en el Virtual Business Professional Project

27/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'alumnat de la XIV edició del Màster Universitari en Llengua Anglesa per al Comerç Internacional / English Language for International Trade (ELIT) de la Universitat Jaume I que ha participat per tercer any consecutiu en el Virtual Business Professional Project (VBP), organitzat per la University of Southern California, juntament amb les empreses Google, Amazon i Starbucks, va rebre el passat 13 de juny els diplomes que corroboren la seua aportació en aquesta edició.

L’acte d’entrega va comptar amb l’assistència de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de l’UJI, Carmen Lázaro, i del degà de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Andreu Casero.

En aquesta edició de 2019 han participat 653 estudiants de catorze universitats dels EUA, el Canadà, Alemanya, França, Finlàndia, Lituània i l'Índia, juntament amb l'UJI. D’aquesta manera, la Universitat Jaume I es consolida com a centre pioner a Espanya en projectes d’aquest tipus, i ja es troba organitzant la seua participació en la nova edició que es realitzarà a partir de febrer de 2020.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions