L’últim exemplar de la revista «Asparkía. Investigació Feminista» reflexiona des de diversos camps dels estudis de gènere i feministes «Perspectives Feministes» és el número 34 de la publicació de l’Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano

20/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano, entitat de la Universitat Jaume I, ha publicat el número 34 de la revista acadèmica Asparkía. Investigació Feminista. Aquest monogràfic rep el títol de Perspectives Feministes, i aglutina reflexions i aportacions procedents de diversos camps dels estudis de gènere i feministes.

L’exemplar ha sigut editat per Dori Valero, membre de l’Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano; Inmaculada Alcalá García, de la Conselleria d’Igualtat de la Generalitat Valenciana; i Beatriz Collantes Sánchez, de la Universitat de París Nanterre. D’altra banda, les imatges que formen part del monogràfic són de l’artista valenciana Leticia Reig, qui realitza una proposta de gran valor estètic.

En el número Perspectives Feministes s’han treballat diverses temàtiques que van des de l’estudi filosòfic de la corporeïtat femenina, als discursos feministes sobre el part natural, i els riscos de la noció de l’amor romàntic. A més, s’han inclòs altres propostes centrades en el món de l’art i la literatura que tracten de fer visible el treball de diferents dones artistes.

La revista es pot consultar en la següent adreça web: http://www.e-revistes.uji.es/index.php/asparkia/issue/view/249

Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano: http://www.if.uji.es/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions