L'empresa Bitbridge s'instal·la en Espaitec acabada d'aterrar des de Londres

10/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Bitbridge, creada per dos enginyers informàtics entre els quals es troba l'antic alumne de la Universitat Jaume I Jonathan Ruiz, és una jove empresa d'enginyeria de programari que en 2013 va iniciar la seua trajectòria a Londres, Regne Unit. 

Després de sis anys d'activitat en la capital anglesa, els promotors van identificar una enorme demanda de projectes i de professionals tecnològics, així que, coneixent el potencial del talent local, van apostar per portar projectes des d'Anglaterra a Espanya, creant una seu a Castelló, a l'edifici Espaitec 1.

L’empresa està especialitzada en IoT (Internet de les coses), tot tipus de desenvolupament de programari, pàgines web i aplicacions per a impulsar la transformació digital de les empreses. La seua oferta de serveis inclou el suport tècnic en qualsevol punt del cicle de vida de programari, amb alta qualitat i uns preus molt competitius, perquè aprofiten la gran diferència salarial que existeix entre Espanya i el Regne Unit. Entre els seus clients, destaquen grans empreses tecnològiques com Amazon UK, Zencap, City UK Financial Services, Love Crafts, Iotsens i Grupo Gimeno.

«Aquesta diferència salarial proporciona un doble benefici. D'una banda, oferim preus molt competitius en el mercat britànic per a dur a terme els seus projectes, i d'altra banda, oferim en el mercat laboral espanyol llocs de treball en el camp tècnic amb uns salaris molt competitius i unes condicions laborals molt interessants, entre les quals podem destacar el treball en remot i l'enorme flexibilitat horària», explica Jonathan Ruiz, soci promotor de l'empresa. 

La seua vinculació a Espaitec respon a l'interès d'estar connectats amb la Universitat Jaume I, amb noves i interessants tecnologies, i, sobretot, amb estudiants, investigadors i antics alumnes amb talent en tecnologies emergents. També els atrau l'ambient del parc on es generen oportunitats i els serveis que poden oferir i rebre de l'entorn. «Volem aprofitar la proximitat d'altres empreses del sector que puguen necessitar els nostres productes, especialment en Internet de les coses», afirma Magd Kudama, soci fundador del projecte. 

«També ens agradaria donar l'oportunitat als estudiants de treballar en una empresa que ha importat la metodologia de treball anglosaxona, on el benestar de l'empleat és una de les prioritats per a l'empresari, creant un entorn de treball agradable i aconseguint, d'aquesta manera, una major qualitat del producte. Per als estudiants i recentment titulats, treballar amb nosaltres pot servir com una primera presa de contacte amb empreses d'altres països, una manera d'ampliar els seus horitzons i perspectives laborals», conclou Kudama.  

Accedeix al vídeo presentació de l'empresa: https://www.youtube.com/watch?v=Ik3hi3DDezo&feature=youtu.be

Accedeix a la web de l'empresa: https://www.bitbridge.es/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions