L’UJI participa en les fires «Estudiar en España» celebrades a l’Equador i el Perú El SEPIE i les ambaixades de cada país celebren aquestes jornades amb la finalitat de potenciar la xarxa d’universitats i centres educatius espanyols

11/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

La Universitat Jaume I participa en les fires «Estudiar en España» que se celebren aquest mes de juny a l’Equador i el Perú i estan organitzades pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) i les ambaixades de cada país. L’objectiu d’aquestes fires és difondre la potencialitat d’Espanya i de la xarxa d’universitats i centres educatius com a destí per als estudiants internacionals.

La Casa de la Cultura Equatoriana a Quito va acollir el 10 de juny la primera de les jornades en què l’UJI promociona la seua oferta de postgrau i en les quals participen un total de 25 organismes. El pròxim dissabte 15 de juny, la cita serà al Centre Espanyol del Perú, a Lima. Aquesta serà la primera vegada que la universitat pública de Castelló participa en una fira al Perú.

Durant aquestes fires el públic assistent pot conversar amb les diverses universitats espanyoles que hi participen i conèixer una àmplia oferta acadèmica de graus i postgraus, doctorats i especialitzacions. L’UJI, a més, aprofitarà aquestes jornades per a reunir-se amb antics alumnes de la Universitat que resideixen en aquests dos països per tal de reforçar els vincles i treballar en la creació dels clubs AlumniSAUJI.

El SEPIE és l’organisme adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats d’Espanya i s’encarrega de la internacionalització de l’Educació Superior Espanyola, a més de ser l’Agencia Nacional a Espanya per al programa Erasmus+ de la Unió Europea en els àmbits de l’educació i la formació. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions