Les revistes científiques de l’UJI «AdComunica» i «Potestas» aconsegueixen el segell de qualitat de la FECYT

20/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les revistes científiques de la Universitat Jaume I de Castelló AdComunica, revista científica d’estratègies, tendències i innovació en comunicació, i Potestas - Grupo Europeo de Investigación Histórica han aconseguit el segell de qualitat de la FECYT, d’acord amb la resolució provisional de la convocatòria de 2018. Aquestes dues publicacions se sumen a altres dues que ja comptaven amb el segell: MonTI. Monografías de Traducción e Interpretación i Recerca. Revista de Pensament i Anàlisi.

Les revistes que han superat els processos d’avaluació de la qualitat editorial i científica que porta a terme la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) són considerades revistes excel·lents. Des de l’any 2007 que va començar la primera convocatòria d’avaluació de les revistes científiques s’han analitzat 1.700 sol·licituds de revistes, i en l’actualitat hi ha al voltant de 300 que compten amb el segell de qualitat de la FECYT.

Publicacions de la Universitat Jaume I dóna suport a l’edició les revistes en versió electrònica, en la plataforma OJS, i també, en algun cas, en versió impresa. Es pot consultar l'històric de revistes al Repositori de Publicacions. Per a més informació, contacteu amb e-revistes@uji.es.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions