Comencen les obres del segon mòdul de la Facultat de Ciències de la Salut a l’UJI L’estructura es construirà en una primera fase i un termini d’execució de 10 mesos

03/06/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les obres per a la construcció del segon mòdul de la Facultat de Ciències de la Salut a la Universitat Jaume I han començat el 22 de maig de 2019. En aquesta primera fase, adjudicada a l’empresa BECSA, es construirà l’estructura dels mòduls MD2 i MI2 que estaran destinats a la docència i la investigació, respectivament.

Aquests espais, ubicats en les parcel·les 24 i 25 del campus del Riu Sec, compten amb un pressupost d’adjudicació de 2.896.848 euros i el termini d’execució serà de 10 mesos.  En aquesta fase s’inclouen les obres de demolició dels hivernacles, excavació i moviment de terra, estructura i tancament prefabricat de formigó.

Cal recordar que la nova Facultat de Ciències de la Salut tindrà una superfície final construïda de més de 22.000 m2 distribuïts en el servei d’experimentació animal, amb 655 m2; la fase 1 amb 13.198 m2 i tres edificis destinats a investigació, serveis comuns i docència; i la fase dos, amb una superfície de 8.014,56 m2 i dos mòduls per a aules docents, despatxos i laboratoris.

Tots els edificis s'han dissenyat d'acord amb normes mediambientals que busquen la major eficiència energètica, amb un estalvi important en la producció de calor a l'hivern i fred a l'estiu. De fet, l'edifici té una certificació de quatre fulles verdes de Green Building Council d'Espanya, la segona més exigent.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions