La Universitat Jaume I i el Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana signen un conveni marc de col·laboració L’acord servirà per a promoure la participació i cooperació entre ambdues entitats

21/05/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la presidenta del Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, Norma Gozálvez, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. A la firma també han assistit la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez; el professor del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia, Francisco García Bacete; el vicepresident i la vocal de junta del COEESCV, Gilbert García Bartoll i Marta Mallén, respectivament.  

Norma Gozálvez ha afirmat que el conveni era un objectiu al qual aspirava el Col·legi per a poder col·laborar de manera activa amb la Universitat i poder dur a terme iniciatives com ara  possibles investigacions sobre educació social. A més, ha volgut posar en relleu que la firma del conveni «pot obrir la porta per a treballar en l’àmbit dels màsters que ofereix l’UJI, o emprendre altres accions amb, per exemple, la Fundació Isonomia».

Per la seua part, la rectora ha destacat que aquest acord permetrà a l’UJI «una col·laboració en aspectes com la formació o la investigació, sobretot en l’àrea de coneixement de la psicologia i també en altres accions més específiques».   

El conveni servirà com a marc de col·laboració per a treballar conjuntament en activitats acadèmiques i professionals i regular la cooperació entre ambdues entitats. En aquest sentit, s’especifica l’afavoriment de l’ús de les instal·lacions i recursos del Col·legi per als docents de la Universitat implicats en la disciplina de l’educació social i, a l’inrevés, afavorir l’ús de les instal·lacions de la Universitat per a les activitats culturals i formatives que organitze el COEESCV. De la mateixa manera, s’especifica la cooperació pel que fa a projectes d’investigació i el desenvolupament de programes i accions formatives específiques per als professionals de l’àmbit de l’educació social.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions