L’UJI acull una reunió de treball dels vicerectors i vicerectores amb competències en estudis de les universitats públiques valencianes

09/04/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló ha acollit els vicerectors i vicerectores amb competències en estudis del Sistema Universitari Públic Valencià (SUPV) en una reunió de treball en la qual s'han tractat temes d'interès comú, com ara l’intercanvi de dades de matrícula, el funcionament dels estudis propis, la participació de professorat extern en els màsters universitaris, el paper dels estudis interuniversitaris o la reivindicació de l’establiment de taxes diferenciades dels estudis oficials per a estudiantat extracomunitari, entre d'altres.   

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, com a presidenta de la Conferència de Rectors i Rectores de les Universitats Públiques Valencianes, ha rebut els vicerectors abans de la reunió, que ha sigut moderada per la vicerectora d'Estudis, Isabel García Izquierdo. A la reunió han assistit Isabel Vázquez, vicerectora de la Universitat de València; Eduardo Vendrell, vicerector de la Universitat Politècnica de València; Enrique Herrero, vicerector de la Universitat d’Alacant, i M. Carmen Acosta, vicerectora de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

Tant la vicerectora d'Estudis com la resta d'assistents han valorat la trobada molt positivament, ja que els ha permès avançar en l'establiment de polítiques comunes que poden beneficiar les universitats del Sistema.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions