L’UJI completa la formació dels equips per preparar la Lliga de Debat de la Xarxa Vives

07/03/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha realitzat del 4 al 6 de març unes noves jornades formatives i de preparació per als equips que participaran el pròxim mes d’abril en la Lliga de Debat de la Xarxa Vives en representació de l’UJI.

Les sessions, de caràcter pràctic i orientades a la preparació de la final, han abordat aspectes com ara lingüística i domini de la llengua, oratòria i argumentació i la gestió emocional de la mà les professores Carmina Ribes i Estela Bernad i el professor Edgar Bresó.

La formació es complementa amb dues taules redones centrades en els temes del debat d’aquesta edició de la Lliga de Debat: «Calen les fronteres entre països?» i «S’hauria de legalitzar la gestació subrogada?». La primera de les taules redones s’ha organitzat en col·laboració del Màster de la Pau i tindrà lloc el 7 de març a les 16 hores en el saló d’actes de l’Escola de Doctorat i Consell Social amb el títol «Al filo de la frontera». La segona  de les conferències, organitzada en col·laboració amb UJI-Hàbitat Saludable, està prevista per al 12 de març a les 17 hores en la Facultat de Ciències de la Salut i porta per títol «Maternitat subrogada: servei solidari o explotació».

La Lliga de Debat Universitària 2019 de la Xarxa Vives tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril en la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona. En representació de l’UJI participaran l’equip Santi’s Team en la Lliga Universitària i l'IES Honori Garcia en la d'Educació Secundària i Batxillerat.

Més informació sobre la Lliga de Debat: www.lligadedebat.uji.es  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions