UJI
  • UJI
  • Notícies
  • L’UJI completa la formació dels equips per preparar la Lliga de Debat de la Xarxa Vives

L’UJI completa la formació dels equips per preparar la Lliga de Debat de la Xarxa Vives

07/03/2019 | SCP

La Universitat Jaume I ha realitzat del 4 al 6 de març unes noves jornades formatives i de preparació per als equips que participaran el pròxim mes d’abril en la Lliga de Debat de la Xarxa Vives en representació de l’UJI.

Les sessions, de caràcter pràctic i orientades a la preparació de la final, han abordat aspectes com ara lingüística i domini de la llengua, oratòria i argumentació i la gestió emocional de la mà les professores Carmina Ribes i Estela Bernad i el professor Edgar Bresó.

La formació es complementa amb dues taules redones centrades en els temes del debat d’aquesta edició de la Lliga de Debat: «Calen les fronteres entre països?» i «S’hauria de legalitzar la gestació subrogada?». La primera de les taules redones s’ha organitzat en col·laboració del Màster de la Pau i tindrà lloc el 7 de març a les 16 hores en el saló d’actes de l’Escola de Doctorat i Consell Social amb el títol «Al filo de la frontera». La segona  de les conferències, organitzada en col·laboració amb UJI-Hàbitat Saludable, està prevista per al 12 de març a les 17 hores en la Facultat de Ciències de la Salut i porta per títol «Maternitat subrogada: servei solidari o explotació».

La Lliga de Debat Universitària 2019 de la Xarxa Vives tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril en la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona. En representació de l’UJI participaran l’equip Santi’s Team en la Lliga Universitària i l'IES Honori Garcia en la d'Educació Secundària i Batxillerat.

Més informació sobre la Lliga de Debat: www.lligadedebat.uji.es  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions