Voluntariat de la comunitat universitària participa en la segona plantació al «Bosc de la Sostenibilitat»

11/03/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  bosc-sostenibilitat Bosc_Sostenibilitat_03-2019_DLL35_in

    FOTO: Damián LLorens

Voluntariat de la comunitat universitària ha participat divendres 8 de març de 2019 a la segona plantació d’arbres en el «Bosc de la Sostenibilitat», ubicat prop de les pistes d’atletisme de la universitat pública de Castelló. En aquesta ocasió, s'han plantat 40 exemplars d'auró de Montpeller, corner, arboç, freixe, pomera silvestre, murta, roure de fulla petita, alzina, aladern i serval comú.

La primera plantació en aquest bosc va tenir lloc el 25 de setembre de 2017, quan es va decidir destinar la matrícula de la Universitat de Tardor de la Cooperació Universitària Valenciana, organitzada per les cinc universitats valencianes amb el suport de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, a pal·liar l'empremta ecològica d'aquesta.

Fins ara hi havia plantats 17 lledoners (Celtis australis, espècie autòctona amb gran capacitat de fixació del CO2) i es va triar la data del 25 de setembre per coincidir amb el segon aniversari de l'aprovació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i 17 arbres per ser el nombre d'objectius.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions