L'IES Honori Garcia guanya la Lliga de Debat d'Educació Secundària i Batxillerat de Castelló

11/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'equip de l'IES Honori Garcia de la Vall d’Uixó ha guanyat la final de la fase local de la Lliga de Debat d'Educació Secundària i Batxillerat, organitzada per la Universitat Jaume I i Escola Valenciana. La final l’han disputat els equips de l’IES Álvaro Falomir 1 d’Almassora i de l’IES Honori García i han quedat semifinalistes de la lliga els equips de l’IES Álvaro Falomir 2 i l’IES Matilde Salvador de Castelló. L'alumna Laura Beltrán de l’equip de l’IES Álvaro Falomir 2 ha guanyat el premi a la millor oradora.

En aquesta edició, el tema elegit per als debats ha sigut «Calen les fronteres entre països?». Els jutges han destacat l’alta qualitat dels discursos, que han millorat a mesura que ha transcorregut la competició, i que ha fet que la decisió final haja sigut realment complicada.

Enguany la lliga ha comptat amb la participació de 12 equips provinents d’11 centres d'educació secundària i batxillerat de la província de Castelló.

L’equip guanyador participarà en la final de la Lliga de Debat d’Educació Secundària de les Universitats de la Xarxa Vives en representació de l’UJI, que tindrà lloc del 3 al 5 d’abril a la Universitat Abat Oliva de Barcelona.

Fotografies de la competició 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions