FOBESA i l’UJI renoven el conveni de col·laboració per a dotar de beques l'alumnat resident a Benicàssim

11/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el president de Grupo Gimeno, Enrique Gimeno, han renovat el conveni de col·laboració de les beques FOBESA per a l’estudiantat de grau de l’UJI resident a Benicàssim. Durant la signatura de l'acord també han estat presents el vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació, Modesto Fabra; i el director de FOBESA, Juan Pablo Mateo.

Les beques FOBESA pretenen afavorir la formació de l’estudiantat de la universitat pública de Castelló i al mateix temps cerquen projectar les sinergies entre el teixit empresarial i la comunitat universitària amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament social i econòmic del seu entorn més pròxim. Aquestes beques estan dotades amb un pressupost de 22.000 euros per al curs acadèmic 2018-2019.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia demà 8 de febrer i finalitza el 25 de febrer, també inclòs. Les sol·licituds es poden presentar en la Fundació General de l’UJI o en l’empresa. L’acte de lliurament de beques es realitzarà en col·laboració amb l’Ajuntament de Benicàssim al mes de març.

El president de Grupo Gimeno, Enrique Gimeno, ha assegurat que «la nostra intenció és ficar un granet d’arena perquè la joventut puga créixer, formar-se i accedir a un treball i a una vida més satisfactòria i que, a la mateixa vegada, contribuïsca a la millora del seu entorn».

Per la seua banda, la rectora de l’UJI, Eva Alcón, ha agraït al president de Grupo Gimeno el suport a la universitat perquè és «una mostra de generositat i compromís social amb les generacions futures», ja que l’educació és «el millor que tenim per a canviar el món» i «aquestes beques són una oportunitat per a molts joves».

Més informació i bases de la convocatòria: beques.uji.es

Imatges de l'acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions