L’alumna de l’UJI Alba Gil Bagán guanya el concurs d’idees CauProtect

17/12/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Alba Gil Bagán, alumna del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la Universitat Jaume I de Castelló, ha sigut la guanyadora del Concurs d’Idees del Projecte CauProtect amb el seu «Drop-Bag» dotat amb 2.500 euros.

El jurat, encarregat de la valoració de les 36 propostes presentades, ha estat format per professionals de diferents àmbits com José Vicente García Ortiz, coordinador tècnic de CauProtect i professor de la Universitat Jaume I, com a president; l'equip investigador de l'UJI; Antonio García i Consuelo Fernández, de la Fundació Sergio García; Juan Rodríguez i Higinio Sales de l’Associació El Cau; i Ana del Villar i Berta Claramonte, neuròlogues de l'Hospital General Universitari de Castelló.

A més a més, el jurat ha decidit atorgat una menció especial, amb 200 euros, a l’equip format per Pelayo Alonso Fernández, Noé García Fernández, Cristina García Fernández i Juan Rodríguez García del Real, de la Universidad de Oviedo, per la seua idea «Air-ness»; i a Diego Muñoz Arrufat, de la Universitat Jaume I, per la seua idea «Bufanda protectora».

La finalitat del concurs era proposar idees per al disseny d'un protector cranial amb l'objectiu d'evitar lesions als usuaris i usuàries que pateixen esvaïments sobtats o crisis epilèptiques. Aquest concurs s'emmarca dins del conveni de col·laboració signat per l'UJI, la Fundació Sergio García i l'Associació Escola El Cau per a desenvolupar aquest projecte anomenat CauProtect.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions