FACSA obri la seua quarta convocatòria de beques per a alumnat de l'UJI resident a Castelló El termini de sol·licitud està obert i conclou el pròxim 20 de gener

12/12/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  beques-facsa _S9B4193_IN

    FOTO: Damián Llorens

La Universitat Jaume I de Castelló i FACSA han obert hui la convocatòria anual de les Beques FACSA per a l'estudiantat de l'UJI resident a Castelló de la Plana, un programa que celebra la seua quarta edició i té com a principal objectiu ajudar l'estudiantat de la ciutat a cursar els seus estudis universitaris. Per a això, la companyia destinarà fins a 1.000 euros en ajudes per al pagament de la matrícula de graus del curs acadèmic 2019/2020 a la Universitat Jaume I.

La rectora de l'UJI, Eva Alcón, i el president de FACSA, Enrique Gimeno, han signat el conveni de col·laboració per a convocar aquestes beques que, segons ha destacat el president de FACSA, «contribueixen a promocionar el talent i a premiar l'esforç i l'excel·lència per a, independentment dels factors merament econòmics, facilitar l'accés a la millor educació als professionals del futur, la qual cosa es traduirà en un major nombre d'oportunitats».

Per la seuapart , la rectora de la Universitat Jaume I ha subratllat que aquesta col·laboració «facilita els estudis universitaris a estudiantat de la ciutat de Castelló amb dificultats econòmiques, però sobretot suposa una oportunitat perquè puguen demostrar el seu talent». Així mateix, Alcón ha assenyalat que aquestes beques «possibilitaran la formació acadèmica, però també la formació personal de l'estudiantat i li obrirà nous camins professionals».

La convocatòria, que compta amb una partida pressupostària global de 22.000 euros per al present curs, estableix la concessió de 10 beques per a l'estudiantat que es matricula per primera vegada en el primer curs d'un grau de l'UJI. La resta s'atorgarà a persones matriculades en segon curs i posteriors.

Els principals requisits per a optar a les ajudes que s'estableixen en la convocatòria són que les persones interessades hauran de portar almenys un any empadronades a Castelló de la Plana, no posseir cap altra titulació universitària de grau, màster o equivalents, i haver superat almenys el 80% dels crèdits matriculats en el curs anterior.

Per a l'adjudicació de les beques es tindran en compte tant criteris acadèmics com econòmics, de manera que cadascun d'ells ponderarà un 50% sobre una puntuació màxima de 10 punts.
El termini de presentació de sol·licituds expira el pròxim 20 de gener de 2020. Les bases, l’imprès de sol·licitud i la documentació addicional requerida estan disponibles en la web de FACSA i en la web de l'UJI.

FACSA i la Universitat Jaume I també col·laboren de manera estreta en l'establiment de programes de pràctiques formatives i projectes de final de grau, a més de liderar iniciatives com la Càtedra FACSA del Cicle Integral de l'Aigua de l'UJI, amb la finalitat de consolidar l'educació superior i la investigació com a peces clau per a impulsar el desenvolupament del talent que contribuirà a l'avanç de la societat.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions