L’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació de l’UJI imparteix un seminari sobre auditoria interna en una multinacional

13/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I ha realitzat el seminari titulat «Auditoria Interna en un Grup Internacional» centrat en el procés d'Auditoria d'una gran empresa multinacional amb l’objectiu de mostrar a l'estudiantat del grau en Finances i Comptabilitat com s'executa aquesta disciplina en la pràctica, ja que l'auditoria és una de les sortides professionals d’aquest grau. El seminari, impartit per professionals de Torrecid, ha tingut lloc a la sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

És important tenir en compte que la indústria del sector ceràmic, a la qual pertany Torrecid, és un de els principals motors econòmics de la província de Castelló i el sector necessita professionals qualificats per al desenvolupament de la seua activitat en un mercat cada vegada més competitiu, necessitats a les quals el graduat en Finances i Comptabilitat de l’UJI s'ajusta.

Aquest seminari s'emmarca dins de les activitats que l'empresa Torrecid realitzarà en l'UJI durant el curs 2019-2020 a través de l'Aula Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I entre les que s’inclouen xerrades, seminaris, pràctiques professionals, pràctiques professionals internacionals, etc.

L’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació té com a principals objectius promoure el talent de l’estudiantat universitari mitjançant beques i premis, la millora de la seua formació tècnica a través de xarrades i conferències i mostrar les oportunitats de desenvolupament professional en el clúster ceràmic de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions