La catedràtica de l’UJI Carmen Boldo dirigeix una jornada sobre RSC en informes no financers a la Cambra de Comerç de Castelló

05/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La catedràtica de Dret Mercantil de la Universitat Jaume I de Castelló, Carmen Boldó Roda, participa dimecres 6 de novembre de 2019 a partir de les 16.30 hores en la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló de la Plana en la jornada «El informe no financiero. Novedades legislativas en torno a la Responsabilidad Social Corporativa» en la que impartirá una ponencia sobre la «Responsabilidad social corporativa e información no financiera».

Encara que la Responsbilitat Social Corporativa és voluntària, a raíz de la Directiva 2014/95 de la Unió Europea i del Real Decret Llei 18/2017 de 24 de novembre, pel que es modifica el Codi de Comerç, el text refundit de la Llei de Societats de Capital i la Llei d’Auditoria de Comptes, la perspectiva comença a canviar en matèria d’informació no finançera i diversitat.

L’objectiu de la directiva és ampliar la informació no financera de l’informe de gestió que acompanya els comptes anuals de grans empreses, que han d’incloure un estat d’informació no financera consolidat per incloure les dades necessàries per comprendre l’evolució, els resultats i la situació del grup i l’impacte de la seua activitat respecte a qüestions mediambientals i socials; les relatives a personal, respecte de drets humans i lluita contra la corrupció i el suborn.

Per tant, la RSC comença a consolidar-se com a obligatòria. La jornada servirà per a examinar les conseqüències que això pot tenir per a un futur cada vegada més pròxim i les obligacions que s'imposen a les empreses.

Programa de la jornada

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions