L’UJI prepara la sisena edició del Festival Oculus per a fomentar la producció audiovisual, fotogràfica i de videojocs de l’estudiantat

15/11/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I prepara la sisena edició del Festival Oculus amb l'objectiu de fomentar la producció audiovisual, fotogràfica i de videojocs realitzada per l'estudiantat universitari de grau de qualsevol especialització tant d'àmbit estatal com internacional.

Com a novetat, en aquesta edició s'han convocat dues categories noves a concurs, amb el que es podrà optar a un total de cinc categories: videojoc, fotografia, producció audiovisual, spot publicitari i reportatge televisiu. En cada categoria s'atorgarà un primer premi dotat amb 200 euros, un segon premi de 100 euros i un tercer premi de 50 euros. Les inscripcions podran ser individuals o en grup i la data límit per a realitzar el lliurament dels treballs serà el 20 de desembre de 2019. Cada estudiant o equip podrà presentar un màxim de tres obres per modalitat.

El Festival Oculus està organitzat per la Facultat de Ciències Humanes i Socials i l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE), juntament amb els Graus de Comunicació Audiovisual, Publicitat, Periodisme, i el de Disseny i Desenvolupament de Videojocs. El certamen també compta amb la col·laboració de la Unitat de Suport Educatiu (USE) de l'UJI a través del Seminari Permanent d'Innovació Educativa amb el Pla d'impuls a la creació i la reflexió audiovisual.

El VI Festival Audiovisual Universitari Oculus 2020 tindrà lloc en el Paranimf de la Universitat Jaume I el dijous 13 de febrer de 2020.
 

Més informació

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions