L’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació presenta iniciatives de formació i oportunitats laborals a l’estudiantat de l’UJI

22/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Aula Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I ha realitzat una xarrada per a informar l’estudiantat de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) i l’alumnat d’alguns dels graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de les activitats que té previst realitzar l’Aula per al curs 2019-2020 i que poden ser una bona oportunitat per al seu futur formatiu i laboral.

La xarrada s’ha realitzat a la sala de graus de l'ESTCE a càrrec de José Enrique Clar, responsable de formació del Departament de Recursos Humans de Torrecid.

Durant la sessió, s’han presentat les diferents iniciatives de l’Aula Torrecid, destacant, entre d’altres, les beques Aula Torrecid per a estudiar un màster universitari a l’UJI durant el curs 2019-2020, la convocatòria de les quals segueix oberta fins el dia 5 de novembre, i les beques per a la realització de pràctiques internacionals en alguna de les delegacions de l’empresa a l’estranger, nova activitat que l’Aula inclourà per primera vegada amb l’objectiu de potenciar la formació internacional de l'estudiantat.

José Enrique Clar també ha informat dels diversos llocs de treball que Torrecid, empresa compromesa amb l’ocupabilitat de l’estudiantat de l’UJI, busca cobrir i el perfil necessari per a poder accedir a les ofertes. Entre d’altres ha explicat la vacant d’enginyer internacional de desenvolupament de negocis i la de comercial d’exportació.

L’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació té com a principals objectius promoure el talent de l’estudiantat universitari mitjançant beques i premis, la millora de la seua formació tècnica a través de xarrades i conferències i mostrar les oportunitats de desenvolupament professional en el clúster ceràmic de Castelló.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions