La Càtedra Reciplasa de l'UJI debat sobre els problemes de la ciutadania en la recollida selectiva del fem

25/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Sòlids Urbans de la Universitat Jaume I ha organitzat amb l'empresa Reciplasa i la col·laboració d'Ecoembes una jornada de debat sobre els problemes quotidians que afecten la ciutadania en relació amb la recollida selectiva del fem. El fòrum de discussió ha comptat amb la representació dels consumidors, l'Administració, empreses de reciclatge i gestors de plantes de tractament.

Els temes que els ponents han abordat durant aquesta vesprada són la recollida de matèria orgànica; l'adequada selecció del fem per al seu depòsit i posterior reciclatge, la recollida porta a porta, el sistema de reciclatge, l'economia circular o la recuperació d'envasos. La dinàmica del debat ha sigut àgil i ha afavorit la participació del major nombre possible d'assistents, ja que els ponents han presentat prèviament els temes i han tingut un temps reduït d'intervenció.

Els cinc ponents que hi han participat són Juan Francisco Martínez, enginyer municipal de Borriana; Sonia Poveda, de l'empresa Ecoembes; Cristóbal Badenes, enginyer municipal de Castelló de la Plana; Juan Carlos Insa, en representació de la Unió de Consumidors de Castelló, i Fernando Albarrán, director tècnic de Reciplasa.

 

Imatges cedides per l'empresa Reciplasa

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions