La Universitat Jaume I publica un nou llibre sobre innovació educativa El Grup d'Innovació Educativa GIE TEAM llança la publicació «II Jornadas de Innovación Educativa. DIMEU: Google Suite para la educación cooperativa»

15/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló ha llançat una nova publicació sota el títol II Jornadas de Innovación Educativa. DIMEU: Google Suite para la educación cooperativa. Es tracta d'un llibre integrat dins de la col·lecció «Innovació educativa» de l'editorial universitària que es pot descarregar de manera gratuïta des de la pàgina web del repositori de l'UJI.

En aquest llibre, es recullen les experiències de docents procedents de diferents centres d'educació universitària de Portugal i Mèxic, a més de professorat d'universitats espanyoles i de la pròpia UJI. En els diferents capítols en els quals està estructurat el llibre es presenten les experiències d'aquests docents dins de l'aula, permetent conèixer en major profunditat el potencial de les eines que ofereix l'entorn GSuite com a eina educativa, permetent impulsar el treball cooperatiu.

Amb aquesta publicació sobre innovació educativa, impulsada des del Grup GIE TEAM, es persegueix un triple objectiu, d'una banda, potenciar l'ús de les TIC en el procés d'aprenentatge universitari, generant experiències d'aprenentatge atractives, interessants i motivadores per a l'alumnat. En segon lloc, oferir un suport a la docència en l'ús de les tecnologies com mitjà didàctic, i així millorar la qualitat en el procés d'aprenentatge i aconseguir eficaçment les competències requerides als alumnes. Finalment, amb aquest llibre es pretén donar a conèixer entre el col·lectiu de professorat les aplicacions mòbils existents i donar visibilitat a l'esforç que estan fent alguns docents. Així es presenten estratègies innovadores, tendències educatives actuals, debat i intercanvi d'idees, etc.

La publicació està dirigida a professorat universitari, de secundària, de batxillerat, de cicles formatius i a qualsevol persona interessada en la innovació educativa.

GIE TEAM és un Grup d'Innovació Educativa de la Universitat Jaume I, creat amb l'objectiu de treballar en tres àrees: Tecnologia, Equips i Activitats Motivadores (TEAM) i està format per les professores Teresa Vallet, Teresa Martínez, Iluminada Vallet, Edurne Zubiria i Víctor del Corte del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I i per la professora Inma Bel, del Departament de Finances Empresarials de la Universitat de València

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions