El Servei d’Esports de l’UJI programa cursos i tallers d’avaluació de rendiment en carrera, entrenador personal d’alt rendiment i instructor de Pilates i d’activitats amb música

15/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d’Esports de la Universitat Jaume I de Castelló ha programat per aquest mes d’octubre tres cursos i un taller que s’iniciaran divendres 18 i dissabte 19 d’octubre de 2019. La formació abasta diverses disciplines esportives com l’avaluació dels corredors i corredores; entrenador personal d’alt rendiment; instructor/a de Pilates «Matwork» i instructor/a d’activitats dirigides en grup amb suport musical.

El taller d’avaluació del rendiment en els corredors i corredores es realitzarà els dies 18 i 19 d’octubre de 2019 en el pavelló esportiu i estarà impartit per Nacho Martínez. L'avaluació del rendiment és clau per a poder realitzar una bona planificació de l'entrenament. Una adequada avaluació ens permetrà objectivar l'evolució dels nostres esportistes i al mateix temps identificar debilitats i fortaleses, facilitant per tant prendre decisions més individualitzades en els continguts d'entrenament. En aquest taller s’abordaran diferents tests de mobilitat articular, força i resistència; coneixerem de forma pràctica la seua execució, les alternatives d'equipament per a fer-ho i la interpretació dels resultats obtinguts.

El curs d’entrenador/a personal d’alt rendiment i tècniques de musculació començarà dissabte 19 d’octubre de 2019 fins al 29 de febrer de 2020 i està impartit per Alejandro Aguilella i Raul Gutiérrez d’Apta Vital Sport. Amb el curs es podrà treballar en qualsevol centre esportiu públic o privat exercint tasques d’entrenador físic, entrenador personal, assessor fisicoestètic, monitor de sala de fitness i assessor nutricional, així com realitzar tant sessions grupals com d’entrenaments personalitzats atenent a diferents col·lectius (femení, masculí), poblacions especials com la tercera edat, xiquets, etc. Com a autònom es pot també treballar per compte propi amb cartera de clients o obrir el teu negoci.

La formació del curs d’instructor/a de Pilates «Matwork» s’inicia el 19 d’octubre i finalitza el 29 de febrer de 2020, impartit per Marina García i Susana Pérez d’Apta Vital Esport. L’objectiu és formar practicants esportius de l’activitat perquè puguen dirigir classes grupals o individuals i estructurar classes amb els diferents materials i tècniques del pilates.

Per últim, el curs d’instructor/a d’activitats dirigides en grup amb suport musical impartit per Alba Pinzón d’Apta Vital Sport s’iniciarà el 19 d’octubre i finalitzarà el 7 de març de 2020. L’instructor/a d’activitats dirigides en grup amb suport musical és una de les formacions de base més completes i demanades pels centres esportius. Permet poder impartir sessions dels diferents estils dins d’una activitat aeròbica amb música.

Més informació de l’oferta formativa

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions