L’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació promourà pràctiques internacionals per a l’estudiantat de grau de l’UJI La Comissió Mixta de Seguiment de l’Aula ha presentat la memòria d’activitats i les noves propostes per al proper curs

10/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Comissió Mixta de Seguiment de l’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I s’ha reunit per a presentar la memòria de les activitats realitzades durant el curs 2018-2019 i aprovar la proposta d’activitats per al proper curs. A la reunió ha assistit Modesto Fabra, vicerector de Planificació, Coordinació i Comunicació; Amelia Simó, directora de l’Aula i directora de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE); Javier Gasch, responsable de selecció del Departament de Recursos Humans de Torrecid, i Clara Franch, de l’Àrea de Comunicació Corporativa i Patrocini del Servei de Comunicació i Publicacions.

Entre les noves activitats que es promouran aquest curs està la concessió de beques per a l’estudiantat de grau i per a la realització pràctiques internacionals en alguna de les delegacions de l’empresa a l’estranger, i la celebració del «Dia Torrecid de la Innovació», en el qual es realitzaran activitats per a l’estudiantat. Així mateix, l’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació continuarà amb les accions que ha impulsat fins ara i que han quedat arreplegades en la memòria.

Durant aquest últim any, l’Aula Torrecid ha realitzat dues convocatòries de beques, que es van atorgar a sis estudiants del Màster Universitari en Enginyeria Industrial i una estudiant del Màster Universitari en Química Aplicada y Farmacologia. Així mateix, va convocar el primer Premi «Aula Torrecid» al millor Treball Final de Grau de l’ESTCE, que va recaure en Marina Roselló, del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes; i el Premi «Aula Torrecid» al millor Treball Final de Màster de l’ESTCE, que es va atorgar a Carlos Díaz Sanahuja, del Máster en Enginyeria Industrial.

En aquesta línia, l’Aula també ha promogut amb el Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte un concurs en el marc de l’assignatura «Projecte de Disseny», del professor Vicente Chulvi, que va premiar el projecte «Mun» amb el producte d’una llum de sostre.

D’altra banda, l’Aula Torrecid ha realitzat diferents activitats formatives com ara el Seminari de Lideratge Internacional i una xarrada en l’assignatura de «Fonaments d’Enginyeria del Programari» del Grau en Enginyeria Informàtica, a més d’organitzar diverses visites a l’empresa a les quals va assistir la rectora de l’UJI, Eva Alcón, l’alumnat del Màster English Language for International Trade (ELIT) i l’estudiantat de les Colònies Científiques.

A més d’aquestes activitats, l’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació també ha participat en la jornada d’eixides professionals per a l’alumnat de l’ESTCE; en la jornada de divulgació dels 150 anys de la Taula Periòdica; en les activitats del dia del patró dels químics, així com en les Olimpíades de Química, en les quals va atorgar tres premis.

Per últim, en l’àmbit de l’ocupació ha participat en el programa Ocuparty per tal de donar a conèixer l’empresa i mostrar a l’estudiantat la seua oferta de pràctiques.

L’Aula Torrecid de Lideratge i Innovació té com a principals objectius promoure el talent de l’estudiantat universitari mitjançant beques i premis, la millora de la seua formació tècnica a través de xerrades i conferències i mostrar-los les oportunitats de desenvolupament professional en el clúster ceràmic de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions