Alumnat d’Arquitectura Tècnica visita Cevisama en una activitat de l’Aula de Ceràmica ASCER de l’UJI

05/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Una vintena d'alumnes del Grau d'Arquitectura Tècnica ha visitat les instal·lacions de la Fira Cevisama en la seua edició de 2019, com a part de les activitats previstes a l'Aula de Ceràmica ASCER de la Universitat Jaume I.

L'estudiantat de primer i segon curs ha recorregut la fira durant més de tres hores amb l'objectiu de conèixer les principals novetats que presenten els fabricants del sector del taulell i les noves tècniques de col·locació de ceràmica, segons ha explicat Ángel Pitarch, director de l'Aula de Ceràmica ASCER de la universitat pública de Castelló.

«Aquest any en particular –comenta Pitarch- hem observat que existeix un auge en la fabricació de rajoles de gran format, ja que la seua producció ha augmentat considerablement respecte a l'any anterior. També hi ha novetats quant a tècniques de fabricació i aplicació de la ceràmica per a usos exteriors que criden bastant la nostra atenció. Els estudiants realitzen aquesta visita amb molt d'interès», conclou.

Aquesta visita se suma a altres activitats que es desenvolupen dins de l'Aula de Ceràmica ASCER, com la visita a la Fira Internacional de Porcelanosa, realitzada fa uns dies a Vila-real, o un cicle de conferències per a estudiants sobre l'ús i aplicació de materials ceràmics en diferents superfícies que es realitzarà a partir de la setmana vinent a l'UJI.

L'Aula de Ceràmica ASCER, finançada per l'Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (ASCER), té com a objectiu crear un entorn que facilite la trobada entre la capacitat de la indústria ceràmica i els coneixements tècnics dels professionals implicats en la seua col·locació.

Més informació: http://www.aulaceramica.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions