La revista internacional «Wallpaper» destaca el disseny de tres alumnes de l’UJI

07/01/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El prototip TotaOrri, creat per les alumnes d'Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la Universitat Jaume I de Castelló Fàtima El-Idrissi Ballester, Maria Escrivà Paradís i Neus Fabregat García, ha sigut elegit per la revista Wallpaper per al número de gener, en la secció de nous talents en el món del disseny, l'arquitectura, la moda, la fotografia, la comunicació visual, la joieria o el transport, i ha sigut fotografiat per Benedict Morgan sota l’escenografia de Maria Sobrino.

La gandula portàtil TotaOrri forma part del projecte Intercrea, promogut per la Universitat Jaume I de Castelló en col·laboració amb Diabla Outdoor, la nova marca de Gandia Blasco, empresa referent en l’àmbit estatal i internacional, especialitzada en mobiliari d'exterior. El desenvolupament del prototip ha estat supervisat per Vicent Clausell, dissenyador de producte, i Julia Galán i Raúl Izquierdo, professorat del Grau en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes. L'alumnat havia de presentar dissenys per al gaudi exterior que foren transportables i vendibles online.

Responsables de la revista van conèixer els dissenys de l'alumnat de la universitat pública de Castelló quan visitaven la Fira Hàbitat València durant el mes de setembre, en concret el saló NUDE, en el qual participava l'alumnat amb el suport de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. A més d'aquestes alumnes, també han participat en el projecte Andrea Pérez, Maria Pardo, Cristina Martí, David Collado Truman, Beatriz Silvia Sánchez Ramón, Marina Canyades Gaselba, Marja de Sá Guimarãés, Belén Oliver Álvarez, Laura Torca Adell i Francisco Mazo, els qui van presentar altres productes de la col·lecció com Mezzo, SandStone, Hamaca Loop i Quira.

Wallpaper és una publicació de TI Media centrada en el disseny i l'arquitectura, la moda, els viatges, l'art i l'estil de vida. La revista va ser llançada a Londres en 1996 pel periodista canadenc Tyler Brûlé i l'austríac Alexander Geringer. Es publica mensualment i també és cèlebre per les seues guies de viatges, que es publiquen en altres idiomes en associació amb Phaidon Press. Des de 2004 cobra especial importància la seua pàgina web (www.wallpaper.com) que no es limita a digitalitzar l'edició en paper, sinó que afegeix nous continguts i notícies actualitzades.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions