UJI

L’UJI ompli un quart contenidor de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER)

11/01/2019 | SCP

La iniciativa de la Universitat Jaume I «Taps d'esperança», inclosa en el programa UJI Voluntària que gestiona l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS), ha aconseguit emplenar un quart contenidor de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER).

En els últims mesos s'han distribuït caixes de reciclatge per distintes zones del campus perquè tots els membres de la comunitat universitària que volgueren hi pogueren dipositar taps. En total, s'ha aconseguit omplir un nou contenidor de 14 metres cúbics de capacitat, que ha sigut recollit aquesta setmana per l'empresa Recytrans, gràcies a tots els membres de la comunitat universitària que han col·laborat portant taps, i al personal d'administració i serveis de l'UJI.

Per a donar suport a aquest programa també s'ha comptat amb l'ajuda de voluntaris i voluntàries que s'encarreguen de fer un seguiment de les caixes distribuïdes per la Universitat, de buidar les caixes de taps en el contenidor de reciclatge cedit per Recytrans (empresa de gestió de residus) i de participar en campanyes de sensibilització sobre malalties rares i el reciclatge. També ha sigut molt important l'aportació del CEIP Manel Garcia Grau, de l'IES Álvaro Falomir, de Muebles Pitarch i del Banc d'Aliments, a més de l'empresa Recytrans.

Pròximament s'instal·larà un altre contenidor al campus i començarà de nou tot el procés de recollida de taps.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions