L'estudianta de Publicitat de l'UJI Andrea López guanya un dels premis VERSUS del Club de Creatius d'Espanya 

08/01/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'estudianta de tercer curs del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de l'UJI Andrea López Fabregat ha guanyat un dels premis VERSUS organitzat pel Club de Creatius d'Espanya en el qual han participat 170 joves estudiants i un total de 94 grups. 

Els participants, estudiants de tot Espanya, havien de desenvolupar una campanya per a la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat (CEAR) amb l'objectiu de sensibilitzar, captar leads i fons, aprofitant el 40è aniversari. La prova va consistir en la realització d'una idea de campanya de comunicació i la seua presentació en un vídeo explicatiu que no havia de durar més d'1 minut.

Melo-días de un refugiado és el títol de la proposta presentada per Andrea López que es basa en l'ús de la plataforma Spotify per a conscienciar sobre el que suposa la vida d'un refugiat. La idea que planteja és sorprendre els usuaris de la plataforma amb la inserció durant el 20 de juny, Dia Mundial dels Refugiats, de forma aleatòria, en les llistes de reproducció sons que reflecteixen com sona el dia a dia d'un refugiat (bombes, crits, plors…); per a conscienciar a través de la sorpresa i aconseguir que tothom visca sota la mateixa banda sonora. 

Els 32 estudiants seleccionats d'aquesta competició nacional tenen com a premi l'accés al «Tour c de c», un programa que el club de creatius realitza des de 2001 i que ofereix una oportunitat als joves per a desenvolupar el seu talent creatiu en algunes de les agències de publicitat més prestigioses. Per a Andrea López aquest premi efectivament suposa una gran oportunitat com a publicitària. «És el més important que he guanyat fins ara. A més, poder realitzar un tour per les millors agències d'Espanya em permetrà poder aprendre dels millors, adquirir uns coneixements que a l'aula no adquirim, i estar molt més formada per al dia de demà» destaca l'alumna. «Per a mi això suposa una oportunitat única per a poder aconseguir el meu objectiu, ser creativa, una cosa difícil avui dia tenint en compte el percentatge de dones en aquest lloc», ha afegit. 

Amb el VERSUS Andrea López suma un altre premi més a la seua carrera després de guanyar l' EducaFestival, el Never Zapping Festival i La Lluna Joves Talents 2018. 

Vídeo explicatiu de Melo-días de un refugiado

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions