Una web col·laborativa difondrà l'oferta tecnològica i innovadora de la Universitat Jaume I

21/12/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha posat en marxa una web col·laborativa que permetrà fomentar la innovació i la sostenibilitat mitjançant la transferència de solucions innovadores i tecnològiques dels seus grups d'investigació.

Es tracta d'una iniciativa de l'UJI i de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, emmarcada en el projecte INNOVAUJI, que pretén fer arribar de forma efectiva al teixit empresarial l'oferta tecnològica dels investigadors de la Universitat i aconseguir així complir un dels objectius marcats per totes dues institucions per als pròxims anys: millorar la interacció amb l'entorn socioeconòmic perquè el coneixement i la tecnologia generats per l'UJI servisquen per a superar els problemes i reptes que l’entorn ha d'afrontar. 

Amb la coordinació del vicerectorat d'Investigació i Transferència, la FUE-UJI desenvolupa el projecte INNOVAUJI, inclòs en la convocatòria 2018 del programa Dinamització Territorial per a una Nova Indústria Sostenible Valenciana, finançat per l'IVACE.

La web innova.uji.es sintetitza de forma visual i intuïtiva els resultats de la labor investigadora de l'UJI i els fa accessibles a qualsevol empresa, administració, ONG, fundació o centre d'R+D+i que busque socis per a col·laborar. 

Al mateix temps, aquelles organitzacions que es plantegen necessitats innovadores específiques poden trobar en la plataforma el catàleg de grups d'investigació i les seues solucions (en forma de fitxes tècniques, vídeos, etc.), així com la possibilitat de plantejar a través de la web els seus reptes i llançar-los a la comunitat investigadora.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions