L'exalumne de l’UJI Javier Pérez Alarcón guanya el Premi ATRAE a la millor traducció i adaptació per a doblatge  L'Associació de Traducció i Adaptació Audiovisual d'Espanya (ATRAE) ha premiat el seu treball en el «El cuento de la criada»

24/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'exalumne del Grau en Traducció i Interpretació de la Universitat Jaume I Javier Pérez Alarcón ha guanyat el Premi a la Millor traducció per a doblatge d'obra estrenada en TV, DVD y plataforma en línia en els VI Premis de l'Associació de Traducció i Adaptació Audiovisual d'Espanya (ATRAE) pel seu treball en la primera temporada de la sèrie El cuento de la criada, al costat de Roger Peña. 

Javier Pérez Alarcón (València, 1990), es va graduar en l'UJI en 2013 i des de llavors no ha parat de treballar com a traductor audiovisual i ha traduït per a doblatge més de 100 obres que inclouen sèries com El cuento de la criada (The Handmaid’s Tale)Día a día, Britannia, Harlots: cortesanas, The Son, Wynonna Earp, Star Trek: The Animated Series, The Terror, Dedé y Phillip (Danger& Eggs), Manhunt: Unabomber o Kidding; a més de películas i documentals com MusaEl justiciero (Death Wish) o Noche de venganza. També treballa en el subtitulat per a plataformes de VOD i forma part del claustre del Màster en Traducció Audiovisual de la Universitat Europea de València. 

Cal recordar que aquest és el segon guardó de l’exalumne de l’UJI, ja que també va ser premiat en l'edició de 2016 a millor traducció per a veus superposades pel seu treball en Viajes espaciales.

Els Premis ATRAE són un reconeixement que atorga l'Associació de Traducció i Adaptació Audiovisual d'Espanya (ATRAE). Amb els premis que atorga l'associació es pretén reconèixer als millors treballs de traducció i adaptació audiovisual que s'hagen estrenat durant l'any anterior. L'objectiu és donar visibilitat a les obres que destaquen per la seua qualitat i situar en el mapa als seus autors.

AlumniSAUJI entrevista a Javier Pérez Alarcón

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions