El projecte de Sergi Trilles i Alberto González «SEnviro for Agriculture» en el Grup Geotec de l’UJI obté el premi 5UCV Startup Junior

26/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els investigadors del grup d'investigació Geotec de la Universitat Jaume I de Castelló, Sergi Trilles i Alberto González, han obtingut el premi 5UCV Startup en la categoria Junior pel seu projecte «SEnviro for Agriculture» (http://www.senviro.uji.es/), una plataforma de sensorització aplicada al monitoratge i predicció intel·ligent per a explotacions agrícoles que té la finalitat de millorar la qualitat i el rendiment de la producció.

Els premis 5UCV Startup 2018 són una iniciativa del Campus de l’Emprenedoria Innovadora de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball que premien les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials de la Comunitat Valenciana, atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l'entorn.

Per a això, cadascuna de les cinc universitats públiques valencianes convoca el concurs al seu campus i preselecciona tres candidatures en cadascuna de les categories. En aquesta edició, les candidatures han sigut les empreses «Catness Game Studios», «Howlanders» (Vaciar Caché SL), i «Molexplore SL» promoguts per David Rodríguez, Javier Moliner i Leonardo Nomdedéu, respectivament, en la categoria Startup i els projectes «Kameleont Effects» d'Alejandro Calero; «Light3D» de Marc Navarro i «SEnviro for Agriculture» promogut per Sergi Trilles en la categoria Startup Junior.

Posteriorment, la Direcció General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme nomena un jurat (extern a les cinc universitats) encarregat de seleccionar els projectes premiats entre els preseleccionats per totes les universitats.

Les candidatures han presentat els seus projectes en el Focus Innova Pime Comunitat Valenciana celebrat a Gandia. En el cas de la Universitat Jaume I, han estat acompanyats per David Cabedo, vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria; Juan Antonio Bertolín, director de gestió del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial (Espaitec), i María Ripollés, directora de la Càtedra Increa d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions