La Diputació i l’UJI presenten un nou curs de postgrau per a promoure la professionalització dels agents culturals

24/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  postgrau-diputacio UJI_2

    Autor: Javier Vilar

  •  postgrau-diputacio UJI2

    Autor: Javier Vilar

La Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló presenten un nou curs de postgrau que sota el títol «Cultura i desenvolupament. Ocupació en el sector cultural» naix com a eina per a promoure la professionalització i l'ocupació dels agents culturals com a nou recurs per a impulsar el patrimoni com a via de desenvolupament rural. 

Amb aquest curs de postgrau, es reforça l'important vincle de treball que en matèria cultural realitzen ambdues entitats, que mantenen la Càtedra d'Estudis Històrics i el desenvolupament de Camins del Penyagolosa, el Programa d'Extensió Universitària (PEU), el festival de teatre Reclam, la Biblioteca de Les Aules amb la publicació de llibres de la província o Imaginària.

Continguts adaptats a la realitat del territori

El contingut acadèmic que s'impartirà en aquest nou curs de postgrau de 32 crèdits universitaris respon a les necessitats plantejades en el territori per a impulsar la dinamització i valoració del patrimoni cultural en els municipis.

Així, aquest programa acadèmic es distribueix en sis blocs temàtics: art, cultura i mercat; empresa i projecte, eines jurídiques per als agents culturals; gestió de l'empresa cultural, màrqueting i xarxes de distribució; productes i oportunitats econòmiques en l'àmbit cultural; patrimoni i turisme cultural; cultura i medi rural.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions