Espaitec cerca solucions innovadores per a problemes quotidians de la societat castellonenca

15/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Alternatives per al turisme massiu, facilitar l'accés a aigua potable en llocs remots, afavorir l'accés a un habitatge digne, lluitar contra els mosquits sense danyar el medi ambient o utilitzar la impressió 3D per a ajudar els discapacitats, són solament alguns dels reptes socials en cerca de solució a través del programa UJI Emprèn OnSocial.

Aquesta iniciativa coordinada per Espaitec i la Càtedra Increa, amb la col·laboració de SECOT Castelló, cerca idees susceptibles de convertir-se en projectes emprenedors amb impacte social, tecnològic o mediambiental. Per a això, UJI Emprèn OnSocial seleccionarà les idees més innovadores i compromeses per a convertir-se en empresa i oferirà formació i assessorament personalitzat durant el curs 2018/2019. En finalitzar el programa, els dos millors projectes, tant per l'evolució de la idea com pel seu potencial, podran optar a 20.000 euros en ajudes per a engegar l'empresa.

Tots els reptes estan publicats en la plataforma del programa http://ujiempren-onsocial.uji.es. Tant les solucions als reptes existents com els nous reptes identificats es poden presentar a través de la plataforma fins al 14 d'octubre de 2018.

El programa es dirigeix a tota la comunitat universitària, entenent-la com: alumnat UJI; alumni SAUJI amb 5 anys màxims d'antiguitat; personal docent i investigador; personal d'administració i serveis i emprenedors que hagen participat en la primera edició. Per a la selecció de projectes es consideraran factors com el grau d'innovació del projecte, el seu caràcter social i, especialment, el compromís potencial de treball en el projecte per part de l'equip promotor.

Consulta els reptes publicats: http://ujiempren-onsocial.uji.es/retos/

Videotestimoniatges de la primera edició: https://youtu.be/qewqiitgzi4

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions