L’UJI i l'ONGD Paz y Desarrollo col·laboren en la sensibilització de la comunitat universitària sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

04/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Durant el curs acadèmic 2018-2019 la Universitat Jaume I de Castelló, juntament amb l'ONGD Paz y Desarrollo, col·laboraran per a executar el projecte «ODS per a una educació global, inclusiva i en equitat», finançat per la Generalitat Valenciana, per tal de sensibilitzar la comunitat universitària i avançar en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, fent èmfasi en l'ODS 4 per a l'educació inclusiva i global i l'ODS 5 per a l'equitat de gènere.

El projecte cerca fomentar coneixements, actituds i habilitats en l'alumnat dels màsters de Psicopedagogia i Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat com a futurs actors clau en l'educació en valors cap a una ciutadania global, inclusiva i equitativa. Les activitats comencen el pròxim 2 d'octubre de 2018 amb seminaris creatius, que en aquesta ocasió van dirigits a l'alumnat del Màster de Psicopedagogia i versaran sobre la coeducació i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 4 i 5).

En el marc del projecte es duran a terme diferents activitats específiques per a l'alumnat, com ara seminaris creatius sobre coeducació, i altres activitats obertes per a l'alumnat de l’UJI, com una trobada internacional, així com diverses activitats socioeducatives, que tindran com a propòsit acostar-los les realitats dels països del Sud.

Paz y Desarrollo és una organització no governamental per al desenvolupament fundada en 1991 a Còrdova (Espanya), que contribueix a millorar les condicions de vida de les comunitats en els països empobrits. Realitza el seu treball mitjançant una cooperació participativa, amb especial atenció en la igualtat entre homes i dones, això és, la inserció de les dones en el desenvolupament de la seua pròpia comunitat en condicions d'igualtat i respecte.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions