Estudiantat de Disseny de l’UJI mostra els seus productes en la Fira Hàbitat València

20/09/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I participa un any més en el Saló NUDE de la Fira Hàbitat València, que se celebra del 18 al 21 de setembre, amb els productes dissenyats per l’estudiantat del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, dins del projecte Intercrea, i en col·laboració amb Diabla, la nova marca de Gandia Blasco, empresa referent en l’àmbit estatal i internacional especialitzada en mobiliari d'exterior.

Els productes d'enguany estan marcats per un aire de renovació, joventut i creativitat, ja que aquesta marca aposta pel talent emergent i es defineix com a jove i divertida. Concretament, han sigut desenvolupats pels alumnes Andrea Pérez, Maria Pardo, Cristina Martí, David Collado Truman, Beatriz Silvia Sanchez Ramon, Marina Cañadas Gaselba, Marja de Sá Guimarães, Belén Oliver Álvarez, Laura Torca Adell, Francisco Mazo, Fátima El-Idrissi, Maria Escrivà i Neus Fabregat. 

La participació del grau en el Saló NUDE té una gran rellevància, atès que la Fira Hàbitat València és una fira internacional de gran prestigi i suposa una oportunitat per a l'alumnat de mostrar les seues idees i treball en el camp del disseny de producte. Aquest projecte es realitza amb el suport de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i la direcció del Grau, a càrrec de Raúl Izquierdo, i està coordinat per la professora de l’UJI Julia Galán i gestionat pel dissenyador Vicent Clausell. 

 

Més informació:

http://www.intercrea.uji.es

https://www.facebook.com/intercreauji

https://www.instagram.com/intercrea_UJI/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions