Les empreses multinacionals aposten per Espaitec La signatura Brain-tec d'origen suís s'instal·la a Castelló interessada pel talent generat a la Universitat Jaume I

17/07/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Brain-tec naix l'any 2000 en la ciutat suïssa de Brig amb l'objectiu de mostrar que es pot aconseguir l'èxit mitjançant un model de negoci basat en el programari de codi obert. Des de llavors no ha parat de créixer i d'expandir-se geogràficament, sent en l'actualitat una multinacional amb seus a Espanya, Suïssa i Alemanya. 

En els últims anys l'empresa s'ha centrat en una estratègia d'especialització i s'ha convertit en soci de Odoo, un programari empresarial de codi obert que ofereix una solució completa a empreses i institucions de totes les grandàries i sectors. El seu model de negoci consisteix a adaptar i personalitzar aquesta solució a les necessitats dels clients, sent reconeguda en 2016 com el millor soci Odoo d'Europa. 

Aquesta solució informàtica integra múltiples eines que cobreixen totes les àrees d'una empresa com per exemple comptabilitat, compres, vendes o producció. No obstant açò, la seua innovació va un pas més enllà, integrant també sistemes de gestió de les relacions amb els clients (CRM), comerç electrònic i fins i tot la web corporativa. Es tracta d'una solució multi-idioma, accessible des de qualsevol dispositiu i modular, la qual cosa implica que es pot ajustar a qualsevol empresa i projecte. A més, en estar basada en codi obert, Odoo està en innovació constant, doncs desenvolupadors i socis de tot el món contribueixen a la seua millora contínua. 

A més de Castelló, l'empresa compta a Espanya amb una altra seu a Madrid. «La decisió d'obrir una nova oficina en Espaitec ve perquè dins de la plantilla espanyola treballàvem dos titulats de la Universitat Jaume I que coneixíem en primera persona el potencial dels titulats en aquesta universitat. Vam creure que tant a nivell personal com professional era una gran oportunitat vincular-nos a Espaitec i així, aprofitar també les magnífiques instal·lacions i serveis que proporciona tant la Universitat com el Parc», afirma Raúl Martín Félez, responsable de la seu a Castelló. «Des que ens instal·lem ja hem contractat a 3 titulats de la Universitat Jaume I i el nostre objectiu és seguir apostant pel talent local» afig. 

Entre els objectius a curt termini de Brain-tec destaca trobar nous clients a la Comunitat Valenciana per a unir-los a la seua cartera de clients internacionals. A més, l'empresa està oberta a noves possibilitats de col·laboració amb altres empreses de Espaitec i amb grups de recerca de l’UJI, ja que podrien integrar les seues troballes i innovacions en el seu producte Odoo. 

Vídeo presentació de l'empresa

Web de l'empresa 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions