L’UJI ompli un tercer contenidor de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares

06/07/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La iniciativa de la Universitat Jaume I «Taps d’esperança», inclosa en el programa de voluntariat UJI Voluntària que gestiona l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS), ha aconseguit emplenar un tercer contenidor de taps de plàstic per a recaptar fons per a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER).

En els últims mesos s’han distribuït caixes de reciclatge per distintes zones del campus perquè tots els membres de la comunitat universitària que volgueren hi pogueren dipositar taps. En total, s’ha aconseguit omplir un nou contenidor de 14 metres cúbics de capacitat gràcies a tots els membres de la comunitat universitària que han col·laborat portant taps, i al personal d’administració i serveis de l’UJI, que ha contribuït a la supervisió de les caixes.

Per a donar suport a aquest programa també s’ha comptat amb l’ajuda de voluntaris i voluntàries que s’encarreguen de fer un seguiment de les caixes distribuïdes per la Universitat, buidar les caixes de taps en el contenidor de reciclatge cedit per Recytrans (empresa de gestió de residus) i participar en campanyes de sensibilització sobre malalties rares i el reciclatge. També ha sigut molt important l’aportació de l’IES Manel Garcia Grau, l'IES Álvaro Falomir, els col·legis Serrano Suñer i Castalia, i la papereria Arrieta, a més de Recytrans.

D’ací a poc temps, s’instal·larà un nou contenidor al campus, i així podrà començar de nou tot el procés de recollida de taps.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions