Intersac, nova empresa coworking d'Espaitec, facilita la venda per Internet d'articles entre particulars

13/07/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Intersac és un altre exemple d'empresa sorgida a partir d'una necessitat individual identificada com a oportunitat emprenedora. Aquesta empresa amb seu a Borriana i al Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló, on recentment s'ha instal·lat en la modalitat de coworking, es dedica a gestionar la venda per Internet d'articles entre particulars. També ajuda a empreses, comerços i pimes a traure a la venda els seus actius ociosos com poden ser maquinària, mobiliari, articles d'exposició o excedents de mercaderies.

Fa uns anys, el fundador d'Intersac Pascual Marco Vidal es va plantejar traslladar-se a l'estranger per a treballar. En fer-ho va decidir vendre totes les seues pertinences a Espanya a través d'Internet, i es va trobar amb multitud de complicacions. Partint d'aquesta necessitat, va decidir crear una empresa que oferira aquests serveis de forma professional, especialment pensant en clients sense temps o que desitgen discreció, com per exemple les empreses i alts directius, o clients sense coneixements de venda en línia que cerquen major seguretat, com per exemple generacions on la bretxa digital està present.

Els seus serveis se centren a cobrir tot el procés de venda d'un bé. Per a això, l'empresa s'ha especialitzat en l'ús d'eines de venda per Internet tant pròpies com de tercers: pàgines web, aplicacions, xarxes socials, diferents mètodes de pagaments i enviaments en línia. L'empresa compta amb un local físic a Borriana per a ensenyar els articles als possibles compradors i realitzar les transaccions de forma segura i discreta.

La decisió de vincular-se a Espaitec sorgeix després del seu pas per la cinquena edició del Castelló Global Program, projecte per al creixement i la innovació empresarial promogut per Espaitec amb el suport de Diputació: «Durant el programa vam conèixer les instal·lacions i els serveis oferits pel Parc, i amb la idea de seguir creixent decidim traslladar part del negoci de Borriana a Castelló», afirma Pascual Marco. «Estant en Espaitec volem establir vincles amb les empreses que ja estan dins del parc, seguir la formació que ens pot proporcionar Espaitec i captar talent amb l'ajuda de l'OIPEP i la FUE», conclou.

Vídeo presentació de l'empresa: https://youtu.be/bWlPq4Oih3s

Web de l'empresa: http://www.intersac.es/      

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions