panoramica UJI

L’UJI participa en una jornada de treball sobre la transformació del model econòmic

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i l’UJI crearan una càtedra en aquest àmbit
02/07/2018 | SCP

El catedràtic d’Organització d’Empreses Xavier Molina, del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I, i altres membres del Departament, han assistit a la jornada participativa organitzada per la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic a la Casa dels Caragols de Castelló, en el marc del Pla d'Acció per a la Transformació del Model Econòmic Valencià. En aquesta jornada s’ha debatut amb els agents socioeconòmics de Castelló per a recollir aportacions i suggeriments d'empreses, universitats, agents socials i societat civil en general. La finalitat de la jornada és dissenyar una estratègia per al canvi de model econòmic consensuada amb la societat de la Comunitat Valenciana i la participació dels sectors implicats.

En aquest àmbit, la Universitat Jaume I i la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic estan treballant en la posada en marxa d’una nova càtedra, la Càtedra de Transformació del Model Econòmic, que serà dirigida pel professor Molina.

Aquesta Càtedra tindrà com a objectiu el foment del coneixement i difusió de temàtiques relacionades amb la transformació de l’actual model econòmic de la Comunitat Valenciana cap a un de més competitiu, basat en la innovació, el coneixement, l'obertura a l'exterior i sostenible des d'un punt de vista mediambiental, productiu i social. Més concretament, centrarà el seu treball en l’àmbit de l’energia, els recursos energètics i el canvi climàtic, a partir de la línia estratègica d’afavorir l’equilibri mediambiental i territorial del Pla d'Acció per a la Transformació del Model Econòmic Valencià.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16