La Fundació Germà Colón convoca el III Premi Germà Colón d’Estudis Filològics

10/07/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació Germà Colón, amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló, ha convocat el III Premi Germà Colón d’Estudis Filològics per guardonar el millor treball inèdit relacionat amb la llengua, la literatura i la filologia d’àmbit romànic. Amb aquests premis, la Fundació Germà Colón continua amb la seua tasca d’incentivar el coneixement i la recerca envers la Filologia Romànica.

Els treballs que es presenten a la convocatòria hauran d’estar redactats en català, amb una extensió mínima de 350.000 caràcters i una màxima de 500.000 i hauran de presentar-se per triplicat en la Fundació Germà Colón abans del 10 de setembre de 2018.

El jurat d’aquests premis estarà integrat per la rectora de l’UJI o persona en qui delegue, el Dr. Germà Colón, un membre de la Fundació i dos especialistes externs o pertanyents a la mateixa institució. El premi consistirà en la publicació del treball finalment guardonat.

L’entrega del premi es celebrarà durant un acte acadèmic presidit per la rectora de l’UJI i el director del Patronat de la Fundació Germà Colón. Durant l’acte el guanyador o guanyadora dels premis exposarà les principals conclusions de la recerca premiada.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions