Professorat de l’UJI participa en el primer dia d’emissions del nou canal autonòmic À punt

12/06/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La nova televisió pública de la Comunitat Valenciana ha iniciat diumenge 10 de juny de 2018 les seues emissions. La graella ha oferit informatius, programes d’entreteniment, espais de documentals o reportatges, com l’espai Punt Dos, on s’ha emès «Tot À punt», un reportatge sobre l’inici del nou canal autonòmic que ha comptat amb la participació de la professora Jessica Izquierdo Castillo i el catedràtic Javier Marzal Felici, ambdós del Departament de Ciències de Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló.

A més, la professora Rosa Agost, del Departament de Traducció i Comunicació, ha participat en l’espai À Punt directe, un programa d’actualitat i entreteniment, on ha sigut entrevistada per la seua participació, com a coordinadora de la part lingüística, del Llibre d’estil de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, un manual que servirà com a model per a l’ús de la llengua i les pràctiques periodístiques.

Rosa Agost: https://www.apuntmedia.es/va/entreteniment/programes/vist-en-tv/a-punt-directe/a-punt-directe-10.06.2018 (hora i minut 1:35:51).

Jessica Izquierdo: http://www.apuntmedia.es/va/entreteniment/programes/vist-en-tv/punt-docs/tot-a-punt (minut 05:29).

Javier Marzal: http://www.apuntmedia.es/va/entreteniment/programes/vist-en-tv/punt-docs/tot-a-punt (minut 23:20).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions