La nova rectora electa de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, es reuneix amb el president de la Generalitat, Ximo Puig

30/05/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut en audiència la nova rectora electa de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, la recent elecció de la qual ha descrit com una «magnífica notícia per a tot el sistema universitari valencià». 

Puig ha remarcat la «voluntat absoluta de col·laboració i cooperació de la Generalitat amb la Universitat Jaume I de Castelló», un centre educatiu que ha descrit com «la primera universitat que va nàixer de l'autogovern valencià» i de la qual ha afirmat que «ha sigut la història d'èxit més important del segle XX a Castelló» i que, en l'actualitat, «ha de ser l'element innovador i modernitzador de tota la societat». 

Per a Eva Alcón, la reunió «ha sigut una mostra del compromís de la Generalitat cap a les universitats i especialment cap a l’UJI, en la qual hem pogut explicar els principals eixos del programa i quines són les principals assignatures pendents». «Ens hem compromès a treballar de la mà perquè no hem d'oblidar que som administració pública amb voluntat de servei públic», ha afegit Alcón. 

La consolidació de l'àmbit de ciències de la salut, la revisió de l'oferta acadèmica del sistema universitari valencià o el finançament han sigut alguns dels aspectes abordats en la trobada. En relació amb aquest últim, Puig ha manifestat la voluntat del Govern valencià perquè hi haja un marc «estable, just i que done resposta a les necessitats que té el sistema universitari valencià».

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions