L'UJI rep 53 representants d'universitats europees en la primera Setmana Internacional Erasmus+

24/04/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Vicerectorat d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme de la Universitat Jaume I de Castelló ha celebrat la primera Setmana Internacional Erasmus+ a l’UJI dirigida a la formació de personal que ha reunit 53 representants de 28 universitats de tot Europa.

La vicerectora d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet, ha donat la benvinguda al personal visitant i ha mostrat la seua satisfacció per aquesta oportunitat de poder compartir bones pràctiques. A continuació, ha presentat els principals punts del Pla d’Internacionalització de l’UJI, que inclou 20 objectius i 85 accions, i del qual ha destacat que implica tota la universitat en el seu conjunt. Així, ha assenyalat diverses accions per a la millora de la internacionalització de l’UJI com ara oferir programes d’excel·lència, graus internacionals o més docència en anglès; facilitar l’accés de l’estudiantat als programes internacionals a través de cursos de llengües amb la seua certificació corresponent; millorar el perfil internacional del professorat i del personal; o impulsar internacionalment la imatge de la Universitat mitjançant la participació en fires i el posicionament als rànquings, entre altres.

Al llarg de tota la setmana, representants de les universitats de Portugal, Polònia, Itàlia, Letònia, Alemanya, Turquia, Finlàndia, Croàcia, Eslovàquia, Bulgària, Hongria, Eslovènia i de la República Txeca participaran en diferents activitats formatives que inclouran la presentació de projectes UJI, com ara els projectes K2 o els programes d’estudis internacionals.

A més, tindran l’oportunitat de conèixer l’oferta acadèmica de l’UJI i les seues instal·lacions amb visites guiades pel campus, així com de realitzar visites a les distintes zones d’interès turístic dels voltants de la universitat, com ara una ruta en bicicleta pel Mediterrani i una excursió al Desert de les Palmes.

Fotografies

Vídeo

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions