Espaitec i Diputació de Castelló llancen la sisena edició del Castelló Global Program

20/04/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Diputació de Castelló i el Parc Científic, Tecnológic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) consoliden el programa de creixement empresarial Castelló Global Program que en 2018 celebra la seua sisena edició. Un programa pel qual ja han passat 50 empreses de la província pertanyents a 22 municipis i 11 sectors d'activitat diferents.

Durant la roda de premsa celebrada el divendres 20 d'abril de 2018, el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha posat en valor «l'oportunitat que suposa per a les empreses de Castelló poder participar en aquesta iniciativa de màxima qualitat per a poder planificar el seu creixement amb zero incerteses i avalats pels millors professionals». Per la seua banda, el director acadèmic de Espaitec, David Cabedo, ha destacat «la qualitat del programa, que compta amb 100 hores formatives i vuit blocs temàtics que aborden tot el relatiu al creixement empresarial i la innovació».

Entre les novetats de la sisena edició cal destacar que les empreses seleccionades tindran assignat un mentor des del primer moment. La seua funció serà realitzar un seguiment durant els sis mesos de durada del programa facilitant la resolució d'inquietuds, problemes i qüestions que puguen sorgir al llarg de les diferents sessions formatives i durant la preparació del pla de creixement empresarial. Aquesta novetat respon a les necessitats identificades per les empreses en edicions anteriors, els qui van valorar molt positivament la figura del mentor i el seu acompanyament. Una altra de les novetats és el reforç al Club d'empreses Castelló Global Program actualment format per les 50 empreses que ja han participat en el programa, i que segueix creixent edició després d'edició.

Durant 2018 es reforçaran les accions dirigides a fomentar el networking entres les empreses del club, generant punts de trobada per a reforçar el creixement empresarial a través de la formació contínua i la col·laboració empresarial. A més de reunions de seguiment per a veure l'evolució de les empreses després del seu pas pel programa, es realitzaran sessions de networking exclusives per a les empreses on es comptarà amb la participació de ponents de prestigi. Les empreses del club també podran participar gratuïtament a les sessions de formació sobre habilitats empresarials que Espaitec organitza mensualment en les seues instal·lacions, considerant a les empreses del Club com a part de Espaitec.

Finalment, les empreses que hagen participat en el programa podran accedir a la plataforma e’joint4challenge (http://espaitec.uji.es/ejoint4c/#home) per a presentar reptes que puguen ser resolts per l'ecosistema de Espaitec. És a dir, les empreses del club podran publicar en aquesta plataforma necessitats o reptes tecnològics que podran ser resolts pel conjunt d'empreses vinculats a Espaitec, la xarxa de Parcs Científics de la Comunitat Valenciana i, en última instància, i a l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE).

Tota la informació referent al programa i les inscripcions es poden formalitzar fins al 9 de maig de 2018 en la web http://www.castellonglobalprogram.com. Pots seguir l'evolució del programa en xarxes socials amb el hashtag #CSGP2018.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions