L’UJI renova la representació de les juntes dels quatre centres universitaris

03/04/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha celebrat eleccions a través de vot telemàtic en els quatre centres per a renovar la representació dels diferents col·lectius en les juntes de centre. La pròxima cita electoral serà el 25 d'abril de 2018, quan els membres de les juntes de centre triaran les persones que ocuparan la direcció de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) i els deganats de les tres facultats: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (FCJE), Facultat de Ciències Humanes i Socials (FCHS) i Facultat de Ciències de la Salut (FCS) de la universitat pública de Castelló.

En el cas de l’ESTCE, la participació ha sigut del 61% per al personal docent investigador doctor amb vinculació permanent i del 25% per a la resta del PDl; en la FCJE la participació ha sigut del 18% entre la resta del personal docent; en la FCHS ha votat el 83% del PDI doctor amb vinculació permanent i en la FCS la participació ha sigut del 54% per al personal docent investigador doctor permanent i del 72% per al personal d'administració i serveis.

Quant a la representació del PDI doctor amb vinculació permanent de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, ha sigut proclamada directament per la Junta Electoral, atès que el nombre de candidatures presentades per a l'estament era igual o inferior al nombre de llocs que calia cobrir. Aquesta situació s'ha repetit en el cas de la representació del personal d'administració i serveis (PAS) de la FCJE, l’ESTCE i la FCHS, segons estableix la normativa electoral vigent.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions