La Mesa de l’RSC de Castelló engega una web per a impulsar el compromís d'empreses i organitzacions amb la responsabilitat social

20/03/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Mesa de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Castelló, de la qual forma part la Universitat Jaume I, ha engegat la seua pàgina web amb la finalitat de donar a conèixer la seua activitat i fomentar el compromís amb la responsabilitat social d'empreses i organitzacions en l'àmbit provincial. La Mesa de l’RSC, de què formen part cada vegada més empreses, institucions i ONG, realitza diferents activitats, entre les quals es troben reunions mensuals de coordinació, accions de difusió de la responsabilitat social, projectes de desenvolupament social i l'organització anual d'un networking d'ocupació per a col·lectius amb majors dificultats per a l'ocupació i unes jornades de responsabilitat social.

La Mesa de l’RSC té entre els seus objectius l'intercanvi de bones pràctiques i experiències en matèria de responsabilitat social; la realització conjunta de projectes de desenvolupament social; i la formació, difusió i conscienciació de la responsabilitat social entre el teixit empresarial i social de la província de Castelló. Aquests objectius queden recollits en els estatuts de la Mesa que estan en fase de redacció.

La nova web arreplega informació sobre la Mesa de l’RSC, les activitats que desenvolupa, les dades de contacte i les empreses i organismes que la integren, així com diferents notícies sobre actualitat, entre altres continguts. La Mesa està oberta a la participació de noves empreses i entitats, tant per iniciativa pròpia com a proposta d'algun dels seus membres.

Web Mesa RSC: https://mesarscs.site123.me/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions