panoramica UJI

El Congrés Internacional d'Ultratrail ja ha completat més d’un terç de les inscripcions a dos mesos del seu inici

13/03/2018 | SCP

A falta de poc menys de dos mesos per començar el IV Congrés d'Ultratrail que se celebrarà a la Universitat Jaume I de Castelló els dies 9 i 10 de maig de 2018, ja s’ha completat més d'un terç de les inscripcions. A més de la participació de ponents internacionals, entre els participants també hi haurà representació estrangera, en concret, del Canadà, Brasil, EUA i Austràlia.

Atès el gran nombre de propostes d’investigacions presentades, el comitè organitzador ha decidit muntar una exposició permanent de pòsters científics per tal de donar a conèixer tots els treballs durant les dues jornades del congrés. A més a més, els estudis més destacats entraran a formar part del programa oficial perquè els investigadors i investigadores puguen explicar amb més detall els seus treballs.

L'organització de l’esdeveniment, entre la qual es troba Penyagolosa Trails, farà a tots els corredors i corredores de la CSP i de la MIM una oferta especial amb un descompte en el preu de 200 euros i també s’ha acordat amb els hotels Jaime I i Castellón Center per oferir tant als inscrits com als ponents preus especials per al seu allotjament durant aquests dies.

El pròxim dijous 15 de març serà l’últim dia amb tarifes reduïdes per a la inscripció: www.congresoultratrail.com

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16