panoramica UJI

Alumnat d’Infermeria, Medicina i Psicologia visita les noves instal·lacions de la Facultat de Ciències de la Salut

12/03/2018 | SCP

Més de 150 alumnes de les titulacions de Ciències de la Salut, acompanyats per membres de l’equip deganal del centre, han visitat les noves instal·lacions de la Facultat de Ciències de la Salut inaugurades fa dues setmanes, formades per tres edificis corresponents a investigació, serveis comuns i docència amb una superfície construïda de 12.000 m², dels més del 22.000 que implica tot el projecte de la facultat.

L’equip directiu havia previst cinc possibles hores de visita de matí i vesprada, perquè l’alumnat poguera conèixer els nous espais en què ja es realitzaran totes les activitats del curs 2018-2019. En cadascuna de les visites l’alumnat ha estat acompanyat per membres del deganat com la professora Ana Alarcón, els professors Ferran Martínez, Eladio Collado i Conrado Martínez o el degà, Rafael Ballester.

La Facultat de Ciències de la Salut estarà formada per cinc mòduls. El primer –que es va inaugurar en 2015– inclou els despatxos docents i laboratoris d’investigació de Medicina i Psicobiologia. El segon mòdul concentra els serveis centrals, serveis comuns, administratius i departamentals, i s’hi situen els serveis de cafeteria, reprografia i consergeria, una zona polivalent, la sala d'actes, les sales d'estudi, la sala de graus, la sala de juntes, la zona de deganat i els despatxos del professorat a temps complet d’Infermeria i Medicina i professorat associat de les tres titulacions. Finalment, en el tercer mòdul se situen les aules docents, els laboratoris i tres sales de simulació que recreen una habitació d'hospital, un quiròfan i una habitació de la Unitat de Cures Intensives (UCI).

La fase 2, que tindrà una superfície de 8.000 m², té un pressupost de 13 milions d'euros i implicarà  la construcció de dos edificis més: un quart mòdul per a aules docents i un cinquè mòdul de despatxos, laboratoris i recerca de Psicologia. Tots els edificis s'han dissenyat d'acord amb normes mediambientals que cerquen l'eficiència energètica, amb un estalvi important en la producció de calor a l'hivern i fred a l'estiu. De fet, l'edifici té una certificació de quatre fulles verdes del Green Building Council d'Espanya.

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16