La Xarxa Sanitària Solidària de Castelló organitza un concurs de fotografia per sensibilitzar sobre el dret a la salut

16/02/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Xarxa Sanitària Solidària de Castelló, en la que s’integra la Universitat Jaume I,  ha organitzat el I Concurs de Fotografia en què podran participar totes les persones vinculades a les entitats que formen part de la xarxa amb l’objectiu de fomentar la participació de la ciutadania en la sensibilització sobre el dret a la salut en l’àmbit local i global. El termini de presentació d’imatges finalitza el 20 de març de 2018.

La temàtica d’aquest primer concurs és «la salut com un dret humà i universal». Coincidint amb el setanta aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans es valoraran totes aquelles fotografies que facen referència al dret de salut, així com les seues implicacions, vulneracions, lluites pel seu compliment o assoliments aconseguits.

Les persones interessades poden remetre les seues obres a l’entitat a què pertanyen perquè serà cada entitat qui realitzarà una primera selecció de les fotografies presentades. Cadascuna elegirà dues obres que seran presentades públicament el dia 14 d’abril de 2018, en el marc de les III Jornades de la Xarxa Sanitària Solidària de Castelló, en una exposició en el Menador espai cultural que podrà ser visitada fins dimecres 18 d’abril. Els guardons, que es lliuraran el dia 14 durant les jornades de la xarxa, consistiran en tres cistelles solidàries.

La Xarxa Sanitària Solidària de Castelló, impulsada per Medicus Mundi Mediterrània i formada per la Universitat Jaume I, el CEU Cardenal Herrera, l'Ajuntament de Castelló de la Plana, vuit col·legis professionals del sector sanitari de la província de Castelló (odontologia, infermeria, fisioteràpia, medicina, farmàcia, podologia, psicologia i treball social) i quatre ONG’s (Ajuda Directa Safané, Fundació  El Alt, Medicusmundi Mediterrània i Proyecto de Expediciones médicas Youcanyolé) té com a objectiu principal facilitar la formació de l’estudiantat i professionals en temes de solidaritat i salut global. La iniciativa, impulsada a Castelló i pionera en l'Estat Espanyol, s'està realitzant també en les províncies de València i Alacant amb el suport de la Generalitat Valenciana.

Bases del concurs (en castellà)

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions